Ο Κέβιν Χαρτ είναι ο κλώνος του Μπέκαμ για την H&M

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2015, 13:03

Μια βδομάδα μετά το ‘τιζεράκι’ με πρωταγωνιστές τον πρώην άσσο των γηπέδων και μαϊντανό Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον κωμικό Κέβιν Χαρτ, η H&M επιστρέφει με ολόκληρο το trailer –μικρού μήκους  κωμωδία, για την προώθηση της σειράς  “Modern essentials selected by David Beckham” που επέλεξε ο πρώτος για τον Σουηδικό κολοσσό μόδας.

Στο σχεδόν εφτάλεπτο φιλμάκι,  ο Χαρτ  (“Get Hard”, “The Wedding Ringer”, “Ride Along”) θέλει να υποδυθεί τον Μπέκαμ στη βιογραφική ταινία με τίτλο “I, Bechkam” και τελικά, καταφέρνει ακόμα και να τον… επισκιάσει . Φορά τα ίδια με εκείνον ρούχα (της παραπάνω συλλογής προφανώς), κάνει τις ίδιες κινήσεις, τον stalkάρει και τον αντιγράφει σχεδόν… εμμονικά και γίνεται εν τέλει «περισσότερο Μπέκαμ κι από τον ίδιο τον Μπέκαμ».

 «Ο Kevin Hart είναι ένας από τους πλέον αστείους και έξυπνους ανθρώπους.  Μου αρέσει να κάνω ανατρεπτικά πράγματα σ τις καμπάνιες μου για την Η&Μ και θεωρώ πως κανείς δεν περίμενε ότι θα  κάνω κωμωδία. Ελπίζω ότι όλοι θα διασκεδάσουν με αυτό που θα δουν, όσο διασκέδασα και εγώ κατά  την παραγωγή του», ανέφερε ο Μπέκαμ σχετικά με την παραπάνω συνεργασία.

Με τη σειρά του, ο Χαρτ  σημείωσε ότι «το όνειρο κάθε κωμικού είναι να του δοθεί η ευκαιρία να διακωμωδήσει ένα παγκόσμιο είδωλο όπως ο Μπέκαμ. Αγαπώ τη μόδα ακριβώς τόσο όσο αγαπώ τον αθλητισμό, και για το λόγο αυτό ενθουσιάστηκα με την προοπτική να πρωταγωνιστήσω στη νέα καμπάνια του Ντέιβιντ για την Η&Μ».

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos