Μια ελληνική μικρού μήκους τρόμου στο Comic-Con

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2017, 18:26

Μία πεντάλεπτη ελληνική ταινία τρόμου έγινε δεκτή στο Comic-Con International  που διοργανώνεται στο San Diego των ΗΠΑ. Το μεγαλύτερο event της ποπ κουλτούρας στη Βόρεια Αμερική και ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως, όπου εκεί, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται διάσημες χολιγουντιανές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

To #NotAlone θα προβληθεί στο Comic-Con International στα πλαίσια του φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου που διοργανώνει. Η ιστορία της ταινίας αφορά μια νεαρή κοπέλα, η οποίαβρίσκεται μόνη της στο σπίτι και αποφασίζει να ανεβάσει μία φωτογραφία στο ίντερνετ. Σύντομασυνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη της, καθώς μια απειλή καραδοκεί. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας υπογράφουν οι Σωτήρης Πετρίδης και Δημήτρης Τσακαλέας. Η ταινία είναι ελεύθερη στο διαδίκτυο και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο τέλος του κειμένου.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας είναι οι εξής: Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αναστασία Καρίκη, Μοντάζ/Graphics: Τάνια Ναναυράκη, VFX Γιάννης Λιόλιος, Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Σόνια Μαρία Καϊτατζή, Sound Design: Αναστάσης Πετρέλης, Color Correction: Θανάσης Κωνσταντόπουλος, Make-Up: Σοφία Βουλαλά, Ηχοληψία: Αποστόλης Μπαρουξής. Παίζουν οι: Βίκη Μαϊδάνογλου, Κωνσταντίνος Βαρτζιώτης και Παναγιώτης Κουντουράς

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos