Σύνοψη: Ξάφνου το όνειρο της Έμιλι να ταξιδέψει στο Εκουαδόρ διαλύεται όταν απρόοπτα το αγόρι της την εγκαταλείπει ενώ παράλληλα την απολύουν και από την δουλειά της. Πείθει την μητέρα της να ταξιδέψουν μαζί στο Εκουαδόρ. Από μια απερισκεψία οι ζωές των δύο γυναικών έρχονται σε κίνδυνο όταν γίνονται θύματα απαγωγής.

Άποψη: Γιατί η  Katie Dippold σκέφτηκε την φράση « Δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στην ζωή σου» στιγματίζοντας έτσι την πλοκή αλλά και την Amy Schumer η οποία έπρεπε να υποδυθεί ένα ανίκανο άτομο το οποίο αποδεικνύει το άκρως αντίθετο; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε, επιδιώκοντας την επίκληση στο συναίσθημα.

Προκλήθηκε η αγωνία στην σκέψη μας, μπροστά στο απρόοπτο και την πιθανή σωτηρία των γυναικών . Δοκιμάστηκε και η δραματική πινελιά που δόθηκε στο σενάριο με την αγάπη, την μητρότητα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που απέπνεε η ταινία.

Ο Jonathan Levine ( Warm Bodies) σκηνοθέτησε την ταινία μην παραλείποντας την υπερβολή και τις έντονες εικόνες οι οποίες προκαλούν τρόμο αλλά και αηδία. Τοποθέτησε δύο γυναίκες διαφορετικές σε πρώτο πλάνο με, για κάποιο λόγο με την Goldie Hawn (η οποία είχε 16 χρόνια να κάνει την εμφάνιση της...) πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την άλλη κυριαρχούσε το κωμικό στοιχείο το οποίο εναλλασσόταν με δράμα και δράση. Δεν κούρασε, αλλά δεν κατάφερε να προϊδεάσει για όσα επεδίωκε.

Άντζελα Υζεϊράι

Πρώτη δημοσίευση: 8 Aug 2017, 20:03
Ενημέρωση: 8 Aug 2017, 20:42
Τίτλος:
Snatched (Snatched)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos