Περίληψη: Η Beca (Anna Kendrick), η Fat Amy (Rebel Wilson) και το girl band τους Barden Bellas επιστρέφουν πιο ποπ από ποτέ! Μετά από ένα σκάνδαλο που απείλησε να τινάξει στον αέρα την τελευταία τους χρονιά στο κολέγιο, οι επί τρία χρόνια πρωταθλήτριες νιώθουν πως έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Τώρα, έχουν μόνο μια και μοναδική ευκαιρία να σώσουν τη φήμη τους: πρέπει να νικήσουν το κορυφαίο συγκρότημα στον πλανήτη, το γερμανικό σουπερ-γκρουπ Das Sound Machine στο παγκόσμιο πρωτάθλημα A Cappella. Για να παραμείνουν στην κορυφή θα χρειαστεί να βρουν την μελωδία της επιτυχίας που νιώθουν πως έχουν χάσει.

Οι διαγωνισμοί ακαπέλα που ανέδειξαν τις Bella συνεχίζονται ακάθεκτοι. Τα κορίτσια πρωταγωνιστούν σε κάθε είδους εκδήλωση, μεχρι τη στιγμή που η Fat Emmy θα δείξει αρκετό απο το... σώμα της μπροστά στον πρόεδρο Ομπάμα.

Το Pitch Perfect 2 έπεσε στην παγίδα σχεδόν κάθε sequel (Θυμηθείτε εδώ την κριτική του MOVE IT για την πρώτη ταινία). Δεν έχει ούτε το χιούμορ, ούτε την εφευρετικότητα, ούτε τα τόσο επιτυχημένα μουσικά κομμάτια.

Η ιστορία είναι προβλέψιμη και έτσι τα παράλληλα stories έχουν περισσότερο ενδιαφέρον, παρ’όλα αυτά, δεν έχουν το αναμενόμενο ιδιαίτερο χιούμορ. Ακόμα και η fat Emy μοιάζει με μια καρικατούρα του προηγούμενου εαυτού της, ενώ οι δυο ομιλητές των διαγωνισμών (Elizabeth Banks -η οποία σκηνοθετεί για πρώτη φορά μεγάλου μήκους φιλμ- & John Michael Higgins) μοιάζουν να παίζουν σε μια εντελώς διαφορετική ταινία με εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου cult διαλόγους.

Το «Pitch Perfect 2» κυμαίνεται μεταξύ μιούζικαλ και κωμωδίας, χωρίς όμως να δίνει πραγματική βάση σε κανένα από τα δύο είδη. Η μουσική επένδυση ειναι φτωχή, το ρεπερτόριο μέτριο και οι όμορφες φωνές σχεδόν εξαφανίζονται. Μέχρι και η Άννα Κέντρικ μοιάζει να βαριέται που βρίσκεται σε αυτό το sequel.

Εν τέλει, η ταινία απευθύνεται σε ενα καθαρά ανήλικο κοινό, η σκηνοθεσία ειναι αρκετά βαρετή αναλογικά με τη διάρκεια του φιλμ, οι ερμήνειες περίπου ανύπαρκτες και εκτός από το βασικό soundtrack, τα τραγούδια αδιάφορα. Το Pitch Perfect δυστυχώς στην δεύτερη αυτή ταινία, έχασε πολύ από τον χαβαλέ του.

Πρώτη δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2015, 15:08
Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2018, 11:16
Τίτλος:
Pitch perfect 2 (Κάτι πιο ποπ 2)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
115
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos