Dabangg

Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός τα βάζει με πολιτικούς και γκάνγκστερ...

Dabangg - κριτική ταινίας

Λάγνος, Ινδός, ατίθασος μπάτσος

Ο «ατίθασος μπάτσος» όπως είναι η ελληνιστί τηλεοπτική εκδοχή του, έρχεται από το μακρυνό Bollywood για να σου τινάξει τα μυαλιά στον αέρα, μέ ή χωρίς τα γκάνια του..

Ιδιότυπη περίπτωση μπάτσου αλλά και προσωπικότητας εν γένει, ο Τσουλμπούλ που αυτοαποκαλείται ‘Ρομπέν των Δασών’ μένει στην Ουτάρ Πραντές με την –όχι και τόσο νορμάλ- οικογένειά του, κυκλοφορεί, οπλοφορεί, χορεύει, παίζει το παρκούρ στα δάχτυλα (των ποδιών του) και... κάπου ενδιάμεσα ερωτεύεται τη Ραγιό.. Έρωτας, καρδιές, διαπλοκή, χρήμα, γάμοι, θάνατοι, όλα με ινδική εσάνς προφανώς, χωράνε σε μια ταινία που έσπασε τα ταμεία του Μπόλιγουντ και έγινε το 4o blockbuster στην ιστορία του έτσι για... πλάκα!Ο κακός χαμός προφανώς και θέλει χάπι έντ και θα το πάρεις γιατί σου αξίζει, εάν αντέξεις να δεις ολόκληρη την ταινία, χωρίς πονοκέφαλο!

Συμπερασματικά, η ταινία που θυμίζει ethnic video clip τα σπάει, οι ‘πολεμικές’ σκηνές - χορογραφίες σου φτιάχνουν τη διάθεση και ο Τσουλμπούλ με το λάγνο και ταυτόχρονα badass ϋφος του το ίδιο (φυσικά εάν διαθέτεις το ανάλογο χιούμορ)! Γιατί όταν σκάει μύτη ο Τσουλμπούλ, όλοι οι άλλοι παίρνουν τον... &*(σουτ). Προβλέπω να του προτείνουν θέση για το... επόμενο sequel των Expendables!

Υγ: « Η Μούνι πεθαίνει αγάπη μου, μόνο για σένα» (Munni badnam hui)! Δεν το λέω εγώ, το λέει το άσμα της ταινίας..

 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Ιαν. 2014, 01:02
Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2015, 18:42
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Dabangg (Dabangg)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
126

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos