Φεστιβαλ

Berlinale 14: Το "Washingtonia" της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη για μικρού μήκουςΣυνεχίζονται τα ευχάριστα νέα από το Φεστιβάλ του Βερολίνου που διεξαχθεί στην γερμανική πόλη μεταξύ 6-16 Φεβρουαρίου 2014 και το οποίο το MOVE IT θα καλύψει με 6 (έξι) διαπιστευμένους συνεργάτες.

Μετά το "Μικρό ψάρι" του Γιάννη Οικονομίδη που θα διεκδικήσει την Χρυσή Άρκτο στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ, το "Να κάθεσαι και να κοιτάς" του Γιάννη Σερβετά που θα προβληθεί στο Πανόραμα, το "Στο σπίτι" του Αθανάσιου Καρανικόλα που θα δούμε στο Forum και τα "Ίβο και Σοφία" της Ελίνας Ψύκου και "Happy Birthday" του Χρίστου Γεωργίου που συμμετέχουν στο 11ο Berlinale Co-Production Market της διοργάνωσης, άλλη μια ελληνική συμμετοχή ανακοινώθηκε.

Ο λόγος για την συμμετοχή της μικρού μήκους ταινίας "Washingtonia" της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης. Το "Washingtonia" επιλέχθηκε για να διαγωνιστεί ανάμεσα σε 25 ταινίες από 21 χώρες και θα διεκδικήσει τη Χρυσή Αρκτο ταινίας μικρού μήκους...

Δημοσίευση: 14 Ιαν. 2014, 03:01

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με την μοναδική σεζόν που απομένει για το Game...
2 ώρες
The Humanity Bureau VRevolution
Ο αγαπημένος Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει τις ΠΟΛΛΕΣ ανούσιες κινηματογραφικές...
4 ώρες
Τους έχουμε απολαύσει στα "Shaun of the Dead", "Hot...
8 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
46453
Spentzos
26000
Village
18000