Berlinale 18: Ρόμπερτ Πάτινσον και Μία Βασικόφσκα θα είναι εκεί

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2018, 17:43
Συντάκτης:

Δεν έχει φιξαριστεί μεν η επίσκεψή τους (για μία ακόμη φορά) στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, ωστόσ η φετινή Berlinale ανακοίνωσε άλλες 10 ταινίες για το επίσημο διαγωνιστικό της τμήμα και τρεις ακόμη για το Special Gala, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται το "Damsel" των Ντέιβιντ και Νέιθαν Ζέλνερ (του υπέροχου προ τετραετίας Kumiko, the treasure hunter, την συνέντευξή τους στο ΜΟVE IT μπορείτε να θυμηθείτε εδώ) με πρωταγωνιστικό δίδυμο τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Μία Βασικόφσκα.

Ξεχωρίζουν επίσης το "Black 47" του Λανς Ντέιλι ("The good doctor") με Χιούγκο Γουίβινγκ, Μπάρι Κίγκαν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Σάρα Γκριν, το "The prayer" του Σεντρίκ Καν ("Une vie meilleure") με Άλεξ Μπρεντεμούλ, Νταμιέν Σαπέλ, Χάνα Σιγκούλα και το "Transit" του Κρίστιαν Πέτζολντ ("Barbara", "Phoenix") με την Πάολα Μπερ από το "Frantz" και τον Φρανζ Ρογκόφσκι από τα "Victoria" & "Happy end". 

Όλες αναλυτικά τις ταινίες που ανακοινώθηκαν, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το MOVE IT θα βρεθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά στην γερμανική πόλη και θα καλύψει το πιο ανήσυχο A-Class κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ευρώπης (15-25/2/18), με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Όλα όσα συμβαίνουν, θα τα βρίσκετε στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos