Φεστιβαλ

Berlinale 18: Ένα μιούζικαλ που δεν μοιάζει με τα άλλαΟ Λαβ Ντίαζ και οι κινηματογραφικοί μαραθώνιοί του, είναι μια ενελώς ιδιαίτερη περίπτωση δημιουργού, μάλλον ο ρισμός του auteur.

Ο Φιλλιπινέζος σκηνοθέτης, δύο χρόνια μετά το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας με το διάρκειας 226 λεπτών (!) «The woman who left», αλλά και το βραβευμένο με το Alfred Bauer Award στην Berlinale του 2016, «A Lullaby to the Sorrowful Mystery», διάρκειας 485 λεπτών (!!), ξαναχτυπά.

Αυτή την φορά θα είναι υποψήφιος για την Χρυσή Άρκτο στο φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου, με το «The season of the devil» (δεν έχει ανακοινωθεί διάρκεια...), το οποίο σύμφωνα με την παραγωγό του φιλμ Μπιάνκα Μπαλμπουένα «είναι ένα μιούζικαλ, ή αντι-μιούζικαλ, ή μια ροκ όπερα...».

Ακολουθεί το φευγάτο τρέιλερ: 

Το MOVE IT θα βρεθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά στην γερμανική πόλη και θα καλύψει το πιο ανήσυχο A-Class κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ευρώπης (15-25/2/18), με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Όλα όσα συμβαίνουν, θα τα βρίσκετε στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2018, 16:21
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

bafta 2018
Στην φετινή απονομή των Βραβείων από την Βρετανική Ακαδημία...
1ώρα
bafta 2018
Mήπως έχουμε μπροστά μας το μεγάλο οσκαρικό φαβορί και...
2 ώρες
Ο Robert Pattinson έκλεισε να παίξει δίπλα στον Willem...
10 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο