Φεστιβαλ

Berlinale 18: Ένα μιούζικαλ που δεν μοιάζει με τα άλλαΟ Λαβ Ντίαζ και οι κινηματογραφικοί μαραθώνιοί του, είναι μια ενελώς ιδιαίτερη περίπτωση δημιουργού, μάλλον ο ρισμός του auteur.

Ο Φιλλιπινέζος σκηνοθέτης, δύο χρόνια μετά το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας με το διάρκειας 226 λεπτών (!) «The woman who left», αλλά και το βραβευμένο με το Alfred Bauer Award στην Berlinale του 2016, «A Lullaby to the Sorrowful Mystery», διάρκειας 485 λεπτών (!!), ξαναχτυπά.

Αυτή την φορά θα είναι υποψήφιος για την Χρυσή Άρκτο στο φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου, με το «The season of the devil» (δεν έχει ανακοινωθεί διάρκεια...), το οποίο σύμφωνα με την παραγωγό του φιλμ Μπιάνκα Μπαλμπουένα «είναι ένα μιούζικαλ, ή αντι-μιούζικαλ, ή μια ροκ όπερα...».

Ακολουθεί το φευγάτο τρέιλερ: 

Το MOVE IT θα βρεθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά στην γερμανική πόλη και θα καλύψει το πιο ανήσυχο A-Class κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ευρώπης (15-25/2/18), με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Όλα όσα συμβαίνουν, θα τα βρίσκετε στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2018, 16:21
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπορεί ο Μάθιου ΜαΚόναχι να προσπαθεί να παίζει πια...
4 ώρες
stand up comedies netlix
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Ενώ υπάρχουν διάφορα εγχώρια ταλέντα (βλέπε την υπέρτατη Κατερίνα...
7 ώρες
i am not an easy man
Σύνοψη: Ένας παράλληλος κόσμος όπου όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Ο...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
82773
Odoen
4161
Seven
2000
UIP
1643