Berlinale 16: Το "Hail Ceasar" ταινία έναρξης!

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2015, 15:57
Συντάκτης:

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά, το "Hail Ceasar" των αδερφών Κοέν θα αποτελέσει την ταινία έναρξης για το 66ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου!

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές (εδώ μπορείτε να δείτε τρέιλερ, φωτό και πληροφορίες), το "Hail Ceasar" διαδραματίζεται την δεκαετία του 50 με κεντρικό χαρακτήρα τον Έντι Μάνιξ, έναν fixer για μεγάλη χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγής. Τον τύπο δηλαδή που φροντίζει να εξαφανίζει τα "άπλυτα" των μεγάλων σταρ...

Χρειάζεται να προσθέσουμε ότι το κόκκινο χαλί του Berlinale Palast αναμένεται να διασχίσουν σταρ σαν τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζος Μπρόλιν, Ραλφ Φάινς, Τίλντα Σουίντον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζόνα Χιλ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Φράνσες ΜακΝτόρμαντ; Αναμένουμε από τώρα με τις φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά και τα κασετοφωνάκια στο On...

Eίναι η τρίτη φορά που ταινία των Κοέν θα προβληθεί στην Βerlinale, μετά το "The Big Lebowski" που μετείχε το 1998 στο διαγωνιστικό και το "True Grit" που αποτέλεσε ταινία έναρξης το 2011.

Θυμίζουμε ότι το φετινό Φεστιβάλ διεξάγεται μεταξύ 11 και 21 Φεβρουαρίου 2016, το MOVE IT θα καλύψει την διοργάνωση με τους περισσότερους διαπιστευμένους συνεργάτες από κάθε άλλο ελληνικό μέσο, ενώ το "Hail Ceasar" θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 18/2/16.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos