Berlinale ’16: "Drunk Parents": Χάγιεκ & Μπάλντουιν =ζάντα

Δημοσίευση: 15 Φεβ. 2016, 10:25
Συντάκτης:

Τις καλύτερες εντυπώσεις φαίνεται να άφησε στη φετινή αγορά (EFM) της φετινής Μπερλινάλε, η νέα ταινία του Φρεντ Γουφ με τίτλο “Drunk Parents” και  πρωταγωνιστές τον Άλεκ Μπάλντουιν και τη Σάλμα Χάγιεκ, αφού ‘ξεπούλησε’ κυριολεκτικά, βρίσκοντας διανομή στις περισσότερες χώρες που συμμετέχουν στο τμήμα αγορών.
Πρόκειται ουσιαστικά για την -βασισμένη σε σενάριο του Πολ Γκόλκε -  ιστορία δυο μεθυσμένων γονέων που έχοντας γίνει ζάντα αρχίζουν το ένα λάθος μετά το άλλο και προσπαθούν να κρύψουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο από την κόρη τους, όσο και από τον κοινωνικό τους κύκλο με διάφορα αυτοσχέδια τεχνάσματα.
Στο καστ του “Drunk Parents” συμμετέχουν ακόμη οι Τζιμ Γκάφιγκαν, Τζο Μανγκανιέλο, Μπρίτζετ Μόιναχαν και Μπεν Πλατ.
Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το φεστιβάλ, η Fortitude International που διατηρεί τα δικαιώματα της ταινίας, κατάφερε να βρει διανομή  σε Γερμανία, Καναδά, Βέλγιο,Ολλανίδα, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Πορτογαλία, , Ινδία, Τουρκία, Ελλάδα (από την Tanweer), χώρες Ανατολικής Ευρώπης αλλά και σε Ασιατικές χώρες.
«To ξεκαρδιστικό σενάριο και το άγριο ​​καστ ‘συναντώνται’  προκειμένου  να δημιουργήσουν μια  ισχυρή κωμωδία που  κατάφερε και ‘μίλησε’ στους αγοραστές. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση που είχε η συγκεκριμένη ταινία και είμαστε  έτοιμοι να συνεχίσουμε μεγάλες πωλήσεις στην EFM», δήλωσε η executive producer  της  Fortitude, Ναντίν Ντε Μπάρος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos