Νύχτες 15: Το πάρτυ των ελληνικών ταινιών

Δημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2015, 17:17

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει ένα to know us better πάρτι με τις νέες ελληνικές παραγωγές της χρονιάς, σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με μεγάλη χαρά προσκαλούν το σινεφίλ κοινό στο Πάρτι του Ελληνικού Κινηματογράφου, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21.30, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Πειραιώς & Ερμού, Θησείο).

Το πάρτι είναι αφιερωμένο στο ελληνικό σινεμά και πραγματοποιείται με αφορμή τις μεγάλου μήκους ελληνικές ταινίες που θα δούμε την κινηματογραφική σεζόν 2015-2016. Μαζί λοιπόν θα ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα trailers των ελληνικών φιλμ που θα προβληθούν προσεχώς, την παρουσίαση των οποίων θα κάνει η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη. Αμέσως μετά, ξεκινά το πάρτι: θα γιορτάσουμε το ελληνικό σινεμά με ένα σπέσιαλ live δύο μουσικών σχημάτων που έχουν ξεχωρίσει: των Imam Baildi και των support band Ex-Girlfriend's Perfume. Μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει DJ set με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos