Οι "Ελαφίνες" του Κλοντ Σαμπρόλ στο Cinemarian

Published: 13 Dec 2017, 14:31
Συντάκτης:

Οι προβολές αρχετυπικών φιλμ στον χώρο του Cinemarian συνεχίζονται. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη αίθουσα προβολών που διαθέτει φουαγιέ με σύγχρονο bar που λειτουργεί και τις ώρες του cinema. Παρέχεται για προβολές και ερασιτεχνικών ταινιών, όπως επίσης για καλλιτεχνικά events, συνεδρίες, παρουσιάσεις βιβλίων, επιδείξεις χορού, συλλογικές δραστηριότητες και άλλα.

Tην Κυριακή 17 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου θα προβληθούν οι «Ελαφίνες» του Κλοντ Σαμπρόλ, με ώρα έναρξης 20.30

Οι Ελαφίνες ( Les Biches )

Σκηνοθεσία: Claude Chabrol. Σενάριο: Claude Chabrol, Paul Gégauff. Πρωταγωνιστές: Jean-Louis Trintignant, Jacqueline Sassard, Stéphane Audran

Μια γοητευτική, πλούσια και κυριαρχική γυναίκα, η Φρεντερίκ (Stéphane Audran), θα αποπλανήσει στους δρόμους του Παρισιού τη φτωχή, γλυκιά, άπειρη ερωτικά και νεότερη της, Why (Jacqueline Sassard). Θα πάνε μαζί στο εξοχικό της πρώτης, όπου θα περάσουν χρόνο μαζί και η Why θα αρχίσει να συνηθίζει την πλούσια ζωή. Ένας, όμως, αρχιτέκτονας, ο Πωλ (Jean-Louis Trintignant), θα γοητεύσει την Why και ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ των δύο γυναικών θα ξεκινήσει με απρόβλεπτες και επικίνδυνες συνέπειες.

Γενναίου Κολοκτρώνη 41, είσοδος: 2,5 ευρώ.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Dec 2017, 14:31
Ενημέρωση: 13 Dec 2017, 14:31
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos