Ο Werner Herzog σκηνοθετεί "Ντόναλντ Τραμπ"

Published: 16 Jun 2018, 12:06
Συντάκτης:

Ο Werner Herzog ανέλαβε τα καθήκοντα του σκηνοθέτη αλλά και του διευθυντή παραγωγής για μία νεά σειρά ονόματι “Fordlandia,” η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο.   Ο σπουδαίος Βαυαρός δημιουργός (περισσότερο επιτυχημένος την τελευταία δεκαετία στα ντοκιμαντέρ του, παρά στις ταινίες μυθοπλασίας του) θα συνεργαστεί με τον Christopher Wilkinson (Nixon, Pawn Sacrifice, Ali), ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου αλλά και παραγωγού. Αξίζει να σημειώσουμε πως το βιβλίο “Fordlandia” από τον συγγραφέα Greg Grandin που κυκλοφόρησε το 2009 βραβεύθηκε με Πούλιτζερ.

Το “Fordlandia” ακολουθεί την αληθινή ιστορία του Henry Ford, ενός από τους πλουσιότερους άνδρες την δεκαετία του 1920. Ο Ford οραματίστηκε να δημιουργήσει ένα αμερικανικό προάστιο στην καρδία του Αμαζονίου και, για την ακρίβεια, έγινε εμμονικός με το πρότζεκτ του: να χτίσει μία ιδανική πόλη σύμφωνα με τα δικά του μέτρα και σταθμά. «Το Fordlandia είναι μία απίθανη ιστορία και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε στην ομάδα μας τους Herzog και Wilkinson. Η ιστορία ενός παντοδύναμου μεγιστάνα που επιβάλει το όραμα της Αμερικής στον κόσμο είναι τρομερά επίκαιρο,» δήλωσε, κάνοντας ταυτόχρονα μία νύξη για την Αμερική του Τράμπ, ο CEO της Hyde Park Entertainment, Ashok Armitraj, υπεύθυνος για τη σειρά.

Με τόσους διάσημους σκηνοθέτες να έχουν προσεγγίσει τον τελευταίο καιρό την μικρή οθόνη, μένει να δούμε τί θα φέρει κοντά μας και ο Werner Herzog. Περιμένουμε να ανακοινωθεί το κάστ και να αρχίσουν τα γυρίσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos