O Τζέικ Τζίλενχαλ είναι ο Mysterio στο σίκουελ του «Spider-Man: Homecoming»

Published: 22 May 2018, 18:38
Συντάκτης:

Mας άρεσε πολύ το Spider-Man: Homecoming  του Τζον Ουάτς με τον Τομ Χόλαντ στον ρόλο του ανθρώπου-αράχνη και ενώ αναμέναμε ήδη το σίκουελ με ανυπομονησία, τα πρώτα νέα είναι τουλάχιστον συναρπαστικά:

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ θα ερμηνεύσει τον Mysterio, τη νέμεση του Spider-Man, που εμπνεύστηκαν ο Σταν Λι κ ο Στιβ Ντίτκο το 1964, ενώ σαν να μην έφτανε και αυτό, επιστρέφει και ο Μάικλ Κίτον σαν Vulture! Μαζί του και οι Ζεντάγια, Μαρίσα Τομέι, με το φιλμ να έχει προγραμματιστεί για έξοδο στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου 2019.

Ο Τζίλενχαλ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, κάτι λίγο είχε λείψει να συμβεί το 2004, επίσης για τον Spider-Man. Ο τότε πρωταγωνιστής Τόμπι ΜακΓκουάιρ, αμέσως μετά την πρώτη ταινία του Σαμ Ράιμι το 2002, είχε τραυματιστεί στην πλάτη στα γυρίσματα του Seabiscuit την επόμενη χρονιά και η συμμετοχή του στο σίκουελ του 2004 ήταν αμφίβολη, με τους παραγωγούς να εξετάζουν την επιλογή του Τζίλενχαλ ως αντικαταστάτη, αν και τελικά τα κατάφερε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos