Το "West Side Story" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

Published: 21 Jan 2018, 16:58
Συντάκτης:

Σε... ντουέτα όπως φαίνεται συνηθίζει να ετοιμάζει πολλά από τα φιλμ του ο Στίβεν Σπίλμπεργκ...

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2023-stiven-spilmpergk-thelo-na-vazo-tin-hara-stis-pio-dyskoles-stigmes">Berlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"

Παραδείγματα, αρκετά: Schindler’s List & Jurassic Park to 1993, Amistad & Jurassic Park The Lost World το 1997, Minority Report & Catch Me If You Can το 2002, Munich & War Of The Worlds το 2005, Tintin & War Horse το 2011, Τhe Post & Ready Player One φέτος (με το The Kidnapping of Edgardo Mortara να βρίσκεται ήδη στην φάση του pre-production…).

Kάπως έτσι θα συνεχίσει και το 2020 ο 72χρονος δημιουργός, καθώς από τον 5ο Ιντιάνα Τζόουνς που έχει ήδη προαναγγελθεί (και περισσότερα μπορείτε να θυμηθείτε εδώ), αποφάσισε να δρομολογήσει επιτέλους και την διασκευή του στο κλασικό μιούζικαλ «West Side Story», ένα σχέδιο που αποτελεί σινεφιλικό του πόθο, πολλά χρόνια, ενώ έχει ήδη καταλήξει και στον σεναριογράφο: ο Τόνι Κούσνερ, σεναριογράφος στο τηλεοπτικό “Angels in America» και παραγωγός στο «Fences» του Ντένζελ Ουάσινγκτον, με τον οποίο ο Σπίλμπεργκ έχει συνεργαστεί ξανά στα Lincoln, Munich και στον φετινό Edgardo Mortara.

Η πρώτη φορά που ο Σπίλμπεργκ θα ασχοληθεί με μιούζικαλ φαντάζει αρκετά ιντριγκαδόρικη και φυσικά αναμένουμε την εκδοχή του αρκετά φαντασμαγορική και πλουσιότατη σε παραγωγή, μένει να δούμε αν έχει να προσδώσει κάτι νέο στο είδος και ειδικά σε σύγκριση με την βραβευμένη με 10 Όσκαρ εκδοχή του 1961...

Update 16/6/19: Θα πρωταγωνιστήσει ο Άνσελ Έλγκορτ, ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα η πρώτη επίσημη φωτό. Στις αίθουσες αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Update: Και ξαφνικά, μέσα στον πυρετό της χθεσινής οσκαρικής βραδιάς, εμφανίστηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται στις αίθουσες, στις 10 Δεκεμβρίου. 

Update: Νέο χορταστικό τρέιλερ και άφθονο υλικό φαντασμαγορίας: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos