Ο Ντάνι Μπόιλ αναλαμβάνει τον James Bond

Published: 21 Feb 2018, 11:38
Συντάκτης:

To 2012, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Ντάνι Μπόιλ είχε σκηνοθετήσει την απολαυστική τετράλεπτη εισαγωγή που ήθελε τον James Bond να συνοδεύει την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα στάδιο μέσω πτώσης με αλεξίπτωτο (θυμηθείτε από εδώ)
Λίγα χρόνια μετά, ο Μπόιλ ίσως αναλάβει ξανά την τύχη του διάσημου πράκτορα. Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας του πράκτορα 007 έχει ανακοινωθεί για τις 8/11/2019 αλλά η MGM δεν έχει καταλήξει ακόμα σε σκηνοθέτη. Είτε είναι απλά ένα τρικ για να μεγαλώσει την ανυπομονησία ή απλά δεν έχει λύσεις, ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα.
Ο Ντάνι Μπόιλ, δημιουργός των "Trainspotting" και "Slumdog Millionaire" είναι πλέον το νο1 φαβορί για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, αλλά το έγκυρο Variety αναφέρει πως δεν είναι ακόμα κλεισμένη υπόθεση.Ο 61χρονος Μπόιλ είχε εκφράσει πολλές φορές ττην επιθυμία να σκηνοθετήσει μια ταινία του Βond film. Αυτή τη στιγμή είναι στα στάδιο παραγωγής μιας νέας ταινίας, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα καστ, άρα μπορεί να την αφήσει πίσω χρονικά.
Πριν λίγες εβδομάδες, ο Ντενίς Βιλνέβ δέχθηκε πρόταση από τους παqραγωγούς αλλά όπως ανακοίνωσε, είπε όχι καθώς θα κάνει το "Dune".

Update 15/3/18: Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε γράψει το post με ερωτηματικό στον τίτλο, πλέον θα πρέπει να το αφαιρέσουμε. Και αυτό διότι ο ίδιος ο Ντάνι Μπόιλ το επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για την 25η ταινία με ήρωα τον james Bond, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την MGM. O Mπόιλ δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας για το τηλεοπτικό Trust: "Aυτή την στιγμή ολοκληρώνω μια συνεργασία σε ένα σενάριο με τον Ρίτσαρντ Κέρτις («Love actually»), ένα πρότζεκτ στο οποίο έχουμε στόχο να ξεκινήσουμε γυρίσματα σε λιγότερο από δύο μήνες και μετά αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει η νέα James Bond ταινία, για την οποία έχει ήδη γίνει προεργασία. Με τον μόνιμο συνεργάτη μου στην συγγραφή των σεναρίων Τζον Χοτζ, προσπαθούμε να επεκτείνουμε μια ιδέα που έχουμε για τον «Bond 25», αν και όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η κατάστασησχετικά με την ταινία. Πάντως θα ήταν ηλίθιο εκ μέρους μου να απορρίψω το οτιδήποτε σχετικά με το συγκεκριμένο πρότζεκτ...»

Update 25/5/18: Ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα: Ο Ντάνι Μπόιλ στην σκηνοθεσία του 25ου Bond, με τον Ντένιελ Κρεγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζον Χοτζ στο σενάριο. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2018, ενώ το φιλμ θα βγει στις βρετανικές αίθουσες πρώτα (παραδοσιακά) στις 25 Οκτωβρίου 2019 και ακολούθως μία εβδομάδα αργότερα στους υπόλοιπους κινηματογράφους του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos