ΣΕΙΡΕΣ

Ο νέος οπτικός εφιάλτης του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, στο Amazon

Published: 28 Mar 2017, 15:34
Συντάκτης:

O Miles Teller θα είναι ο πρωταγωνιστής στη σειρά του Nicolas Winding Refn για το Amazon, "Too Old to Die Young". Ο σκηνοθέτης του "Drive" και του "Neon Demon" θα σκηνοθετήσει και τα 10 επεισόδια της φιλόδοξης σειράς την οποία συνέγραψε με τον Ed Brubaker (Captain America: "Winter Solider").
Το στόρι να αφορά ένα μυστικό κόσμο δολοφόνων, με τον Teller να αναλαμβάνει το ρόλο ενός αστυνομικού με το όνομα Martin που αναμειγνύεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λος Άντζελες, αφού ήδη έχει δει τη δολοφονία των δικών του. Yakuza, Ρωσική μαφία, Μεξικάνικα καρτέλ, είναι όλοι εδώ με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για "δολοφόνους στα ταξίδια ύπαρξης τους και στην μεταμόρφωση σε σαμουράι".

<a href="/en/nea/expats-apoleia-penthos-enohi-typseis/69639">"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις

Update 22/5/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online και είναι περίπου αυτό που περιμέναμε: ένα κολάζ με καλαίσθητες εικόνες, που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα, αλλά εννοείται ότι ιντριγκάρει, ειδικά αν ανήκετε στους φαν του εικονοκλάστη, ιδιόρρυθμου Δανού δημιουργού, για την αισθητική του οποίου δεν αμφιβάλαμε λεπτό: στην ουσία είναι το ζήτημα... Στο καστ επίσης, οι Τζον Χοκς, Τζίνα Μαλόουν, Ουίλλιαμ Μπάλντουιν, ημερομηνία προβολής, προσεχώς...

Update 4/4/19: Το επίσημο τρέιλερ το ανέβασε ο ίδιος ο Ρεφν στο Twitter πρώτα, είναι εξκάθαρο επηρεασμένο από το Mulholland Drive του Ντέιβιντ Λιντς και προανήγγειλε ότι η σειρά θα στριμάρει στις 14 Ιουνίου.

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Mar 2017, 15:34
Ενημέρωση: 4 Apr 2019, 19:53
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos