Ο Χάρβεϊ Ουάινστιν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον εαυτό του...

Published: 15 Mar 2018, 13:35

Η μετατροπή του Harvey Weinstein από πανίσχυρο κινηματογραφικό μεγαλοπαραγωγό σε ντροπή του Hollywood και αντικείμενο αστεϊσμών σε βραβεία, ολοκληρώθηκε με την φετινή απονομή των Όσκαρ στην οποίαν ούτε καν προσκλήθηκε, ενώ μέχρι πρόσφατα έλυνε και έδενε. Βρισκόταν μάλλον στην Αριζόνα, σύμφωνα με τους New York Times, ώστε να απομακρυνθεί από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και για τα πρώτα στάδια ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορά ποιόν άλλον? Φυσικά τον ίδιο.

«Ο άνθρωπος πίσω από το “Pulp Fiction” και το “Shakespeare in love” έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την πιο ιδιαίτερη ταινία που έχει κάνει: ένα ντοκιμαντέρ  για τον ίδιο, που θα ανοίξει τον δρόμο για το comeback του» σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο συμπληρώνει ότι «προς το παρόν κανείς δεν θέλει να αναλάβει αυτό το πρότζεκτ. Ένας εκπρόσωπος του Weinstein αναφέρει ότι αρκετοί παραγωγοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για την δική του οπτική των κατηγοριών».

Πάντως ο ίδιος παραμένει άφαντος. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει το «Πού είναι ο Harvey?» σαν σπορ. Κάποιες πηγές λένε ότι τον είδαν στο Olive Garden, λίγο πριν την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Harvey Weinstein έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, επίθεση και βιασμό από αρκετές γυναίκες από τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να απολυθεί από την εταιρεία του και να εκδιωχθεί από την Ένωση Παραγωγών της Αμερικής και την Αμερικανική Ακαδημία. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βρει παραγωγή και διανομή το ντοκιμαντέρ του.

Παύλος Γκουγιάννος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos