Ο Dr. Dre ετοιμάζει ταινία για την ζωή του Marvin Gaye

Published: 20 Jun 2018, 18:39
Συντάκτης:

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη την ζωή του θρύλου της Motown, Μάρβιν Γκέι.

Ο Γκάρι Γκρέι, ο Κάμερον Κρόου, ο Λένι Κράβιτζ.

Kανείς τους δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα από τους κληρονόμους του μυθικού σόουλ τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει το Variety, ο μέγας hip hop τραγουδιστής και παραγωγός Dr. Dre εξασφάλισε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Μάρβιν Γκέι. Ο Dre, παραγωγός και στην προπέρσινη βιογραφική ταινία των N.W.A με τίτλο Straight Outta Comption, εξασφάλισε επίσης και τα δικαιώματα για τη μουσική του Γκέι από την Sony, οπότε το πολυαναμενόμενο biopic αρχίζει πλέον και ετοιμάζεται.

Και μιλάμε για έναν τύπο (Γκέι) του οποίου η ζωή προσφέρεται για ταινία: Μεγάλωσε  σε μια αυστηρή θρησκευτική οικογένεια στην Ουάσινγκτον, γνώρισε την κακοποίηση από τον πατέρα του και στη συνέχεια πάλεψε με κατάθλιψη και εξάρτηση για ναρκωτικά, με αποτέλεσμα απόπειρες αυτοκτονίας και τελικά την δολοφονία από τον ίδιο τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους καθώς προσπαθούσε να σταματήσει έναν τσακωμό μεταξύ των γονιών του μια μέρα πριν τα 45α του γενέθλια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos