ΣΕΙΡΕΣ

Η πρεμιέρα του "American Crime Story: Versace" προκάλεσε αντιδράσεις

Published: 20 Jan 2018, 20:46
Συντάκτης:

Η πολυαναμενόμενη σειρά Amercan Crime Story: Versace που αφηγείται την ιστορία της δολοφονίας του Τζιάνι Βερσάτσε έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της οικογένειας, η οποία δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για τη δημιουργία της.

«Η οικογένεια Βερσάτσε δεν έχει εξουσιοδοτήσει ούτε έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά για το θάνατο του Τζιάνι Βερσάτσε. Επειδή κανείς από τους Βερσάτσε δεν εξουσιοδότησε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται εν μέρει το σίριαλ, ούτε έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου, αυτή η τηλεοπτική σειρά θα πρέπει να θεωρείται ως έργο μυθοπλασίας» σημειώνουν από την οικογένεια.

Ακόμα, αντιδράσεις υπήρξαν από πολύ νωρίς και από τον άντρα που υπήρξε σύντροφος και συνεργάτης του Βερσάτσε, Αντόνιο Ντ’ Αμίκο Antonio D'Amico. «Η εικόνα του Ρίκι Μάρτιν να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία» δηλώνει ο Αντόνιο Ντ' Άμικο στην εφημερίδα Guardian. «Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο, εγώ δεν αντέδρασα έτσι» υποστηρίζει ο 58χρονος.

Το πρώτο επεισόδιο συγκέντρωσε  2,22 εκατ. τηλεθεατές, ενώ η περσινή πρεμιέρα με τον O.J. Simpson είχε καθηλώσει 2,48 εκατ. Την ίδια ώρα, η αξιολόγηση στο IMDB για το πρώτο επεισόδιο του Βερσάτσε, βάζει 9 αστεράκια, ενώ οι κριτικοί στο Rotten Tomatoes το βαθμολόγησαν με 87%.

Περισσότερα για την σειρά εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos