Έκθεση Walking Dead στην Αθήνα

Published: 13 Dec 2017, 15:47
Συντάκτης:

Το πρώτο μισό του 8ου κύκλου για το "The Walking Dead" ολοκληρώθηκε με τον -επικείμενο- θάνατο ενός εκ των πρωταγωνιστών, μέχρι να αρχίσει ξανά (11/2/18), θα τρέχει μια διαδικασία επιλογής έργων τέχνης με θέμα την διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Το The Walking Dead θα αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία έργων από όλες τις μορφές τέχνης, τα οποία θα εκτεθούν σε μια ανοικτή προς το κοινό έκθεση στην Αθήνα. Ο δήμος της Αθήνας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δράση με τίτλο: «The Walking Dead Alert».

Τα έργα θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από Έλληνες εκπροσώπους του χώρου της τέχνης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τα 30 έργα που τελικά θα προκριθούν θα αποτελέσουν το αντικείμενο της έκθεσης «The Walking Dead ART».

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 15-18 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών, θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από παράλληλες δράσεις που θα αναδείξουν νέες δομές και παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων, όπως το Σεράφειο, την Οικία Θεοτοκοπούλου και το Εμπορικό Τρίγωνο, καλώντας σε συμμετοχή νέους δημιουργούς της πόλης.

Γνωρίστε τους καλλιτέχνες του #TWDARTGR στο www.thewalkingdeadart.gr

Δείτε τις συνεντεύξεις των καλλιτεχνών στο κανάλι του FOX στο Youtube.

Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22:40, αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos