Αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος Batman!

Published: 21 Nov 2017, 16:44
Συντάκτης:

O Μπεν Αφλεκ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα πως η εμφάνισή του ως Batman στο "Justice League" ήταν η τελευταία, αλλά όλα τα ρεπορτάζ από Χόλιγουντ μεριά, έτσι λένε. Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τον Τζέικ Tζίλενχαλ να είναι η πρώτη επιλογή του νέου σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη, Ματ Ριβς.
Το "Justice League" δεν ξεκίνησε με τον... κρότο που ήθελε το στούντιο, αλλά τα 278 εκατ. για το τριήμερο, δεν τα λες και λίγα. Το πρόβλημα είναι πως δεν γίνεται να έχεις χαρακτήρες όπως ο Superman και ο Batman, και να μη βλέπεις προκοπή.
H αλήθεια είναι, πως καμία ταινία της DC δεν έχει αποτύχει εισπρακτικά (873 εκατ. το Batman v. Superman, 821 η Wonder Woman, 745 το Suicide Squad) αλλά καμία δεν ξεπέρασε το 1 δις. που είναι πάντα ο στόχος και τον οποίο, έχουν ξεπεράσει ήδη πολλές φορές, οι ήρωες της Marvel. Υπάρχει πχ σύγκριση Batman με Iron Man; Ο ένας όμως έχει σταθερά τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και οι άλλοι έφεραν τον Μπεν Αφλεκ, που συνέχισε από εκεί που συνέχισαν Βαλ Κίλμερ και Τζορτζ Κλούνεϊ ως αδιάφορος -αλλά και κακογραμμένος- ρόλος.
Αρα η λύση είναι, το σωστό κάστινγκ (θυμήσου Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κίτον) και ένα καλό σενάριο. To στόρι θέλει τον Μπρους Γουέιν να συνεχίζει από το τέλος του "Justice League", άρα κάποιος στα 45 με 50, φαντάζει ιδανικός.
Είμαστε εδώ να λύσουμε τα χέρια του στούντιο, δίνοντάς τους μια shortlist, με ονόματα που ακούγονται εκεί έξω και μερικά δικά μας για σίγουρη επιτυχία. Αρκεί να αλλάξουν και τον Superman...


Tζέφρι Ντιν Μόργκαν
Αυτός είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση και εξηγούμαστε. Η ταινία για τον "Flash" που θα μπει και αυτή στο σύμπαν της DC, ίσως διαδραματίζεται με βάση το κόμικ Flashpoint, που θέλει σε ένα παράλληλο σύμπαν, τον Μπρους Γουέιν να έχει δολοφονηθεί όταν έγινε η απόπειρα ενάντια στον πατέρα του και εκείνος να ζει και να γίνεται ο Batman! Αν θυμάστε βέβαια, ο Tζέφρι Ντιν Μόργκαν υποδύθηκε σε 2 λεπτά τον πατέρα στο "Batman v Superman: Dawn of Justice". Μπέρδεμα;

Mάικλ Φασμπέντερ
Γιατί; Eίναι ιδανικός. Κι ας έχει παίξει στους X-Men, κάτι που του αφαιρεί πόντους.
Θα έλεγε το ναι; Μάλλον όχι, αλλά θα μου πεις είπε ναι στο "Assassin's Creed"

Τζεραλντ Μπάτλερ
Γιατί; Τον βλέπουμε σε πολλές λίστες, είναι macho, έχει χαβαλέ, αλλά ποιος τον αντέχει πια;
Θα έλεγε το ναι; Σίγουρα, αλλά ας ελπίσουμε πως δεν θα περάσει από το μυαλό κανενός.

Mατ Ντέιμον
Γιατί; Κολλητός του Αφλεκ, αλλά καλύτερος σε όλα. Ξύλο ρίχνει, καλός ηθοποιός είναι, τι περιμένετε;
Θα έλεγε το ναι; Οχι.

Κρίστιαν Μπέιλ
Γιατί; Tι γιατί; Πόσο γαμάτο θα ήταν να ξαναγύριζε στη σειρά;
Θα έλεγε το ναι; Xλωμό.

Τζον Χαμ
Γιατί; Πολύ τον συμπαθούν, έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά δεν είναι πια το φεγγάρι του.
Θα έλεγε το ναι; Εχει κάτι καλύτερο να κάνει;

Κιάνου Ριβς
Γιατί; Αυτόν θέλουμε. Λιγομίλητος, ξέρει να χειρίζεται όπλο, τα "John Wick" ήταν σούπερ. Και κακή να βγει η ταινία, ο Κιάνου είναι πάντα καλός ως... κακός ηθοποιός.
Θα έλεγε το ναι; Εύκολα!

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Nov 2017, 16:44
Ενημέρωση: 21 Nov 2017, 21:22
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos