Mετά το «Queen’s Gambit», αυτό.

Published: 18 Nov 2023, 17:29
Συντάκτης:

Το σουξέ της σειράς του Netflix «Queen’s Gambit», το θυμόμαστε όλοι και όλες. Ήταν μέσα στην πανδημία, παρακολουθούσαμε σχεδόν αποκλειστικά TV εκείνη την περίοδο, τα χιτ μεταμορφώθηκαν σε χιτάρες.

Όχι ότι δεν άξιζε βέβαια, σας τα έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ.

Ο Σκοτ Φρανκ, ο άνθρωπος που το έγραψε και το σκηνοθέτησε, ετοίμασε την επόμενη κίνηση του στην σκακιέρα του streaming.

Ο σεναριογράφος επίσης των Minority Report, Logan, Out Of Sight μεταξύ άλλων, επιστρέφει με μια νέα μίνι σειρά, αυτή την φορά για το κανάλι του AMC –του «The Walking Dead» και των spin-offs του-, το «Monsieur Spade», με συμπαραγωγό τον Τομ Φοντάνα των City On A Hill & Borgia», με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί στη Γαλλία.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον διάσημο ιδιωτικό ντετέκτιβ Σαμ Σπέιντ, έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Ντάσιελ Χάμετ και έγινε γνωστός στο μυθιστόρημά του 1930 «Το Γεράκι της Μάλτας», το οποίο τελικά μετατράπηκε στο κλασσικό νουάρ με πρωταγωνιστή τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: O θρυλικός ντετέκτιβ Σαμ Σπέιντ, απολαμβάνει την σύνταξή του στη Νότια Γαλλία του 1963, ζώντας μια ήσυχη ζωή, σε αντίθεση με την εποχή του ως ιδιωτικός ντετέκτιβ στο Σαν Φραντσίσκο. Όμως η φημολογούμενη επιστροφή του μεγάλου πρώην εχθρού του και διαβόητου δολοφόνου, θα ανατρέψει τα πάντα. Έξι καλόγριες βρίσκονται βάναυσα δολοφονημένες στο τοπικό μοναστήρι. Και ενώ η πόλη πενθεί, μυστικά αναδύονται και ο Σπέιντ μαθαίνει ότι οι δολοφόνοι συνδέονται με κάποιον τρόπο, με ένα μυστηριώδες παιδί που πιστεύεται ότι κατέχει εξωπραγματικές δυνάμεις...

Στην σειρά των έξι επεισοδίων πρωταγωνιστεί ο Κλάιβ Οουεν στον ρόλο του Σπέιντ μαζί με τους Άλφρε Γούνταρντ, Κάρα Μπόσομ, Στάνλεϊ Γουέμπερ, Λουίζ Μπουργκουάν, Κιάρα Μαστρογιάννι, Ντενίς Μενοσέτ, Μάθιου Μπίαρντ και Ρεμπέκα Ρουτ.

Το «Monsieur Spade» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Nov 2023, 17:29
Ενημέρωση: 18 Nov 2023, 17:30
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos