Η "Αιώνια Λιακάδα" στο Δαναό

Published: 7 May 2024, 02:09
Συντάκτης:

Ο Κινηματογράφος Δαναός και το γκρουπ του Facebook  ο “Χρήστος δεν μένει πια εδώ” σάς προσκαλούν για τελευταία φορά για αυτή τη σαιζόν να δούμε όλοι μαζί σινεμά στη μεγάλη οθόνη, ολοκληρώνοντας τον θεματικό άξονα «λίγο αγάπη ακόμη», ρίχνοντας αυλαία με την πιο αφοπλιστικά ρομαντική ταινία του αιώνα τούτου -τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Την αριστουργηματική “ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ” σε σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί και σενάριο του Τσάρλι Κάουφμαν, που κλείνει φέτος 20 χρόνια, και επετειακά θα τη γιορτάσουμε μαζί.

Δικαίως βραβευμένη με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και με μια μόνιμη θέση ανάμεσα στις σπουδαιότερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, η ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ είναι ένα μοναδικό φιλμ για τον έρωτα, το χωρισμό, και τις αναμνήσεις που συνεχίζει να συγκινεί, μα κυρίως να αποτελεί ένα ενεργό σύμβολο στην ποπ κουλτούρα. 

Παρασκευή 10 Μαίου

21:00: Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) του Μισέλ Γκοντρί

Πρωταγωνιστούν: Τζίμ Κάρεϊ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κίρστεν Ντάνστ, Μάρκ Ράφαλο, Τομ Γουίλκινσον, Ελάιτζα Γούντ

Σκηνοθεσία: Μισέλ Γκοντρί

Διάρκεια: 108’. Έτος παραγωγής: 2004

Σύνοψη: Μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό, ένα ζευγάρι υποβάλλεται σε μια «ιατρική» επέμβαση με σκοπό να διαγράψουν ο ένας τον άλλον από τη μνήμη τους για πάντα. Πόσο θα αντέξουν το «χώρια»;

Κινηματογράφος Δαναός - Λεωφόρος Κηφισίας 109

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Προπώληση: www.danaoscinema.gr

“Ο Χρήστος δεν μένει πια εδώ αλλά πάει σινεμά” πρόκειται για έναν μηνιαίο κύκλο ειδικών προβολών, που συνδιοργανώνει ο Κινηματογράφος Δαναός και η σελίδα των social media “O Χρήστος δεν μένει πια Εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos