Πρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ

Published: 19 Oct 2023, 19:33

O Tζορτζ Κλούνεϊ έχει μειώσει αρκετά τις εμφανίσεις του τόσο μπροστά, όσο και πίσω από την κινηματογραφική οθόνη, τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε, πάντως οι σκηνοθετικές του δουλειές μέχρι σήμερα παραμένουν όλες άνω του μετρίου.

<a href="/en/nea/den-yparhoyn-arketa-narkotika-na-me-kanoyn-na-xanapaixo-ton-batman/69199">"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"

Κάποιες εξαιρετικές (Confessions of a dangerous mind, Good night and good luck, The Ides of March), κάποιες λιγότερο καλές, αλλά όλες παρακολουθούνται ενδιαφέρον: έχει ωραίο στυλ και πάντα κάτι να πει.

Φέτος επιστρέφει στον ρόλο του σκηνοθέτη σχεδόν μετά 3 χρόνια μετά το The Tender Bar, αυτή την φορά με το «The boys in the boat».

Η νέα ταινία του Κλούνεϊ, θα μιλά για την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936 και θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Αυτή είναι η επόμενη σειρά που ετοιμάζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ. 

Βασίζεται στη ομότιτλο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν, αφορά την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον του 1936 που αγωνίστηκε για το χρυσό στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο, την ίδια χρονιά που ο Τζέσι Οουενς, ένας μη Αρειος αθλητής, κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια μέσα στη χώρα των Ναζί. Αυτή η εμπνευσμένη αληθινή ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αουτσάιντερ στο απόγειο της Μεγάλης Υφεσης του 1929 καθώς βρίσκονται στο προσκήνιο και αντιμετωπίζουν επίλεκτους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόελ Ετζερτον και Κάλουμ Τέρνερ (Fantastic Beasts). Ο Κλούνεϊ σκηνοθετεί, βασισμένος σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ, του σεναριογράφου του «The Revenant», με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά και στην ταινία του «The Midnight Sky» το 2020.

Αυτό είναι το τρέιλερ:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos