Dead Brothers: H μοναδική funeral rock band

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2017, 11:47

Οι Dead Brothers επιστρέφουν για τη μεγαλύτερη βραδιά τους στην Αθήνα, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Fuzz Live Music Club. Η εκκεντρική funeral rock band με την μόνιμα αντισυμβατική σκηνική παρουσία θα μοιραστεί με το ελληνικό κοινό λίγο από το ζοφερό και μακάβριο rock’n’roll της, κατευθείαν από τα βουνά της Ελβετίας. 

Προπώληση και πληροφορίες: Fuzzclub.gr

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Appalachian Cobra Worshipers σε swamp blues / dirty gospel ρυθμούς.

Γεννήθηκαν στο μυαλό του Alain Croubalian, μετά τις σπουδές του πάνω στον θάνατο, στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Καθηγητή Jean Ziegler. Όταν ο “Dead Alain” βαρέθηκε την περσόνα του έκπτωτου γιατρού που μοίραζε τα φάρμακά του στα μπαρ τραγουδώντας τα blues, προκάλεσε την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της μπάντας, που τότε έπαιζε μόνο τα gospel τραγούδια του Elvis. Γρήγορα, προστέθηκαν δύο τούμπες και έκτοτε, τρομπέτες, ακορντεόν, banjo, μαριονέτες και πολλά άλλα παρελαύνουν από τη σκηνή.

Το ύφος της μουσικής και η εν γένει σκηνική παρουσία τους γοητεύουν όλο και περισσότερους fans στην Ευρώπη. Στις παραστάσεις τους, το κοινό βλέπει τα στοιχειωμένα blues του Leadbelly, την σκοτεινή country του Hank Williams και το shock rock του Screamin’ Jay Hawkins να συναντούν τη θεατρικότητα των Tiger Lillies και των Dresden Dolls, την βαλκανική φλόγα των Firewater, τη ρομαντική μελαγχολία της Michelle Gurewich / Chinawoman και τη συναισθηματική ένταση του Tom Waits.

Έξι εξαιρετικοί δίσκοι, εμφανίσεις σε όπερες, soundtrack ταινιών και βέβαια η μοναδική unplugged λιτανεία στα στενά του Ψυρρή (στην πρώτη εμφάνισή τους στη χώρα μας) τους καθιστούν πλέον ένα μουσικό σχήμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 12 Δεκ. 2017, 11:47
Ενημέρωση: 12 Δεκ. 2017, 11:47

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos