Σινεμά: "Στην κορυφή του κόσμου"

Το MOVE IT και η εταιρεία κινηματογραφικής διανομής Weird Wave σας προσκαλούν στην avant premiere της ταινίας "Στην κορυφή του κόσμου (Tout en haut du monde)"

Το MOVE IT και η εταιρεία κινηματογραφικής διανομής Weird Wave σας προσκαλούν στην avant premiere της ταινίας "Στην κορυφή του κόσμου (Tout en haut du monde)"

Kερδίστε προσκλήσεις για τo Σάββατο 6/5/17 στον κινηματογράφο Άστορ, ώρα προβολής 16.00

Η πολυβραβευμένη ταινία του Ρεμί Σαγιέ σε συμπαραγωγή του υποψήφιου για Όσκαρ, Ρον Ντιάνς  έρχεται να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι... Στην Κορυφή του Κόσμου!

Βραβείο Κοινού, Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Annecy / Μεγάλο Βραβείο, Tokyo Anime Award Festival / Βραβείο Κοινού, COLCOA Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου / Επίσημη Συμμετοχή Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο 

(Tout en haut du monde / Long way north) του Ρεμί Σαγιέ. 81’.

Από 4 Μαΐου στους Κινηματογράφους Μεταγλωττισμένο

Η Σάσα, μία νεαρή αριστοκράτισσα που μεγαλώνει στη Ρωσία στα τέλη του 19ου αιώνα, ονειρεύεται το Μεγάλο Βορρά και αγωνιά για την τύχη του παππού της, του Ολουκίν. Ένας διάσημος επιστήμονας και εξερευνητής της Αρκτικής, που ακόμα όμως δεν έχει επιστρέψει από την τελευταία εκστρατεία του για την κατάκτηση του Βόρειου Πόλου. Ο Ολουκίν έχει περάσει το πάθος του για εξερεύνηση και στη μικρή Σάσα, αλλά οι γονείς της, οι οποίοι έχουν ήδη δρομολογήσει το γάμο της κόρης τους, δεν το εγκρίνουν. Έτσι, η Σάσα επαναστατεί και πάει ενάντια στο πεπρωμένο που της έχουν ορίσει, φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να πάει να βρει τον παππού της στο μακρύ δρόμο για το Βορρά.

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ), θέμα "Μαθητευόμενος" και κερδίστε διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail ανήμερα μέχρι τις 13.00 (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ).

Δημοσίευση: 3 May 2017, 18:36
Filmschool.gr - Σεμινάρια Σκηνοθεσίας