Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 17: Κερδίστε προκλήσεις

To ΜΟVE IT και το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσφέρουν διπλές προσκλήσεις για να δείτε τις ταινίες που εσείς θα επιλέξετε από την φετινή διοργάνωση!

To ΜΟVE IT και το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσφέρουν διπλές προσκλήσεις για να δείτε τις ταινίες που εσείς θα επιλέξετε από την φετινή διοργάνωση!

Συμπληρώστε την φόρμα του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για διπλή πρόσκληση

Το 58ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί μεταξύ 2-12 Νοεμβρίου 2017 με πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες, αλλά και επιμέρους αφιερώματα που αξίζουν της προσοχής σας.

Στο Διεθνές Πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχωρίζει το Διαγωνιστικό Τμήμα με 14 ταινίες που θα διεκδικήσουν τον φετινό Χρυσό Αλέξανδρο, το «φεστιβάλ μέσα στο φεστιβάλ» εικονικής πραγματικότητας που εγκαινιάζεται φέτος με διαγωνιστικό χαρακτήρα, μια επιλογή από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», οι κλασσικές «Ματιές στα Βαλκάνια» με τα κορυφαία φιλμ της βαλκανικής χερσονήσου, η «Λευκή Κάρτα» στον Ευθύμη Φιλίππου με τις 10 αγαπημένες του ταινίες που θα προβληθούν και τα πάντα πολύ ενδιαφέροντα τμήματα «Film Forward» και «Round Midnight».

Επίσης, θα παρουσιαστούν αφιερώματα στην Αϊντα Λουπίνο, την πρώτη γυναίκα που εισέβαλε στο ανδροκρατούμενο Χόλιγουντ του '50, στον φετινό νικητή του Χρυσού Φοίνικα Ρούμπεν Εστλουντ, στον Γάλλο ποιητή, δημοσιογράφο, σκηνοθέτη Αρμάν Γκατί (1924-2017), το «Από τις Λέξεις στις Εικόνες: Βαλκανική Λογοτεχνία και Σινεμά» με 11 βαλκανικές ταινίες που βασίστηκαν σε λογοτεχνικά βιβλία και το «Αόρατα Χέρια» με πέντε δωρεάν προβολές που αφορούν στην εποχή της ανεργίας.

Τέλος, στο Ελληνικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν 33 μεγάλου μήκους ελληνικές ταινίες (20 ταινίες σε πρώτη προβολή, 5 ταινίες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πρεμιέρα, δύο ταινίες από το πρόγραμμα της «Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά», το ντοκιμαντέρ «Dolphin Man» του Λευτέρη Χαρίτου για τον Ζακ Μαγιόλ, 5 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στο τμήμα «Film Forward» και οι βραβευμένες 17 μικρού μήκους ταινίες από το πρόσφατο 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από την Τρίτη το πρωί (έχοντας μαζί τους αποδεικτικό ταυτότητας) από το  Public Relations Desk / Ισόγειο Αποθήκης Γ (Προβλήτα Α, Λιμάνι), ώρες 11:00 έως 20:00. Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

http://www2.filmfestival.gr/el/festival-gr/film-festivalΠερισσότερα εδώ.

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ, ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ), με θέμα "Φεστιβάλ Θεσσαλονικης 2017" και κερδίστε διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ).

Δημοσίευση: 3 Nov 2017, 18:04