CTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">

Αυτούς θέλουμε (και αυτούς όχι) να πουν το νέο τραγούδι του James Bond

Δημοσίευση: 17 Δεκ. 2014, 20:16
 
Άλλοι θεωρούν την είδηση ως σίγουρη, άλλοι ως φήμη. Εμείς στο ΜΟVE IT πάντα ελπίζουμε. Ο Sam Smith, ανερχόμενο αστέρι της Βρετανικής pop σκηνής, δείχνει ως φαβορί να ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων του «Spectre». Τρόμος. Φωνή έχει, αλλά ακούστε την και συμφωνείστε μαζί μας ότι δεν κάνει για James Bond. 
 
Προτείνουμε λοιπόν μερικές δικές μας προτιμήσεις. Άλλες με ρίσκο, άλλες με… cojones, καλλιτέχνες που απορούμε γιατί δεν έχει γίνει έως τώρα πρόταση. Και μερικά ονόματα που πρέπει να μείνουν μακριά από τα αυτιά μας. Και μη ξεχνάτε πως η απόφαση δεν είναι, πχ. μόνο του σκηνοθέτη, αλλά ενός «στρατού» χορηγών που ήδη έχουν υπογράψει για τη νέα ταινία. Ξεκινάμε!
 
ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
 
Josh Homme
 
Αμερικανός μεν, αλλά ο ηγέτης των Queens Of The Stone Age είναι ο ορισμός του macho άνδρα, που μπορεί να τραγουδήσει και… χαλαρά. Ακούστε το «The Vampire of Time and Memory» των QOTSA, και ξεχάστε την μάλλον αποτυχημένη απόπειρα του Jack White πριν λίγα χρόνια. Για να μην θυμηθούμε τον Chris Cornell…
 
Alex Turner
 
Είναι δυνατόν να σνομπάρεις τον τραγουδιστή της πιο «καυτής» μπάντας αυτή τη στιγμή για τον Sam Smith; Το… εισιτήριό του είναι πιθανότατα το «I Wanna be Yours» από το περσινό «ΑΜ». Mέχρι και ολόκληρο δίσκο μπορεί να τους γράψει! 
 
David Bowie
 
Εκτός από την κινηματογραφική του πορεία, τυχόν επιλογή του θα ανέβαζε στα ύψη το πρεστίζ της ταινίας. Θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό γεγονός, άσε που όπως και να ήταν το τραγούδι, όλοι θα το αποθέωναν!
 
 
IKANOI AΛΛΑ «ΧΛΟΜΟΙ»
 
Mary J. Blige
 
Aν θελήσουν μια «φυσική» συνέχεια της Adele, αλλά προς ΗΠΑ μεριά, η 44χρονη ντίβα μπορεί να δώσει κύρος, δράμα, και να είναι εμπορική. 
 
Florence Welch
 
Aλλη μια Βρετανική επιλογή, που έχει γραφτεί κατά καιρούς, και έχει ακριβώς αυτό που θέλουν οι παραγωγοί. Ήδη γνωστή, μακριά από σκάνδαλα, έχει λάμψη, έχει φωνάρα. Αν ξαναδιαλέξουν γυναίκα, αυτή θέλουμε!
 
Mike Patton
 
Πιθανότατα, μόνοι εμείς στο MOVE IT σκεφτόμαστε τέτοια ονόματα. Ο Στρατηγός Patton μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Απλά δωσ’ του το μικρόφωνο. Δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά πόσο γαμάτο θα ήταν;
 
 
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ
 
Lady Gaga
 
Ότι κάνει η Madonna, θέλει (;) να το κάνει και η Gaga. Αφού λοιπόν η Maddy το έκανε στο «Die another day»  η pop star θα σκότωνε για να πάρει το χρίσμα. Και μετά θα… σκότωνε και το τραγούδι. 
 
Rihanna
 
Το όνομά της ακούγεται έντονα, ακόμα και σήμερα. Καλά τις λέει τις μπαλάντες, αλλά μετά το «Skyfall» μάλλον θα πάμε αλλού. Τη Ριρί τη θέλουμε Bond Girl έτοιμη για όλα. Και όλους!
 
Beyonce
 
Το απόλυτο «κατασκεύασμα» της μουσικής βιομηχανίας, θα ήταν ιδανική για ένα πέρασμα από την ταινία, για να συναντήσει καμιά αδέσποτη. Σφαίρα. 
 
 
ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ…
 
Coldplay
 
O Chris Martin είχε τα «κονέ» με την Γκουίνεθ Πάλτροου, αλλά ευτυχώς για αυτόν την χώρισε. Πολύ γλυκεροί για τον πράκτορά μας.
 
U2
 
Ο Βοno και ο Edge είχαν γράψει το -αδικημένο- τραγούδι για το GoldenEye που είπε η Tina Turner. Θα έλεγαν «ναι» στη στιγμή, αλλά το κλίμα για αυτούς, μετά την κίνηση να δώσουν δωρεάν το νέο δίσκο τους, δεν είναι ιδανικό. 
 
Muse
 
Και ο Matt Bellamy χώρισε πρόσφατα με την Kate Hudson (άσχετο). Ο συνήθως «επικός» τόνος που αρέσκονται να δίνουν στα τραγούδια τους, και η ξεκάθαρη Βρετανική ταυτότητά τους, θα έπρεπε να τους έχουν ψηλά στη λίστα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Και μάλλον αυτό δεν είναι κακό…
 
Γιάννης Λυμπέρης
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos