Βρήκαμε 10 υποψήφιους για να παίξουν τον Τόνι Μοντάνα!

Δημοσίευση: 19 Aug 2016, 15:35
Συντάκτης:

Το ριμέικ του "Scarface" (O Σημαδεμένος") έχει ήδη αποφασιστεί όπως σας πληροφορήσαμε πριν λίγες μέρες, σκηνοθετεί (μάλλον) ο Αντουαν Φούκουα αλλά ήδη οι σινεφίλ ξύνουν το κεφάλι τους. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από κάθε έννοια. Βρήκαμε 10 ηθοποιούς που θα μπορέσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, να σηκώσουν το βάρος της σύγκρισης με την ερμηνεία-κατακλυσμό του Αλ Πατσίνο.
Αλλοι είναι νέοι, άλλοι άνω των 50, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους σταματήσει. Για άλλους θα αναφωνήσετε «πας καλά;» και με την πρώτη ματιά θα έχετε δίκιο.
Σκεφτείτε όμως: Η ταινία έχει ένα ποσοστό 30% να είναι πολύ καλή, ένα 20% απλά να βλέπετε, και το υπόλοιπο 50% να είναι χάλι μαύρο.  Η ιστορία των ριμέικ το λέει όχι εμείς. Τον παν είναι, η ταινία να παραμείνει σκοτεινή, σκληρή και αληθινή μέσα από τις (καλοδεχούμενες) υπερβολές της. Δείτε λοιπόν 10 καταξιωμένους ηθοποιούς, έτοιμους για κάθε πρόκληση. Ανάμεσά τους κάποιους που πάντα πιστεύαμε πως ήρθε η ώρα τους να... ρουφήξουν κόκα και να σκορπίσουν όλεθρο!
Τhe World is yours!

Οκ, αρχίστε να γελάτε. Πάντα ήμουν και θα είμαι φαν του Νικ, κι ας κάνει ένα σωρό σαχλαμάρες. Το τρελό μάτι του είναι πάντα εκεί, το σενάριο θα προσαρμοστεί σε έναν ψιλοτελειωμένο Τόνι που θα ψάχνει εξιλέωση, αλλά μια στραβή θα τον ξανακάνει να θέλει να ξεκάνει τους πάντες. Σκεφτείτε μόνο τη στιγμή που θα σηκώσε το όπλο και θα ξεστομίσει την κλασική ατάκα με τα μάτια ορθάνοιχτα (όπως πάντα...). Ψηθήκατε;
 


Με το ρόλο του στο "Django Unchained" απέδειξε πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει έναν παλιοχαρακτήρα. Πριν πείτε πως παραείναι λευκός, ριμέικ είναι, ας κάνουν τη μάνα του Αμερικανίδα.


Γενικά, του λείπουν τα τελευταία χρόνια οι δυναμικοί ρόλοι. Από την εποχή του "Walk The Line" και μετά επιλέγει φοβερούς μεν (The Master, Her, Inherent Vice) χαλαρούς δε. Λίγη κόκα, δεν έβλαψε κανέναν (πλάκα κάνουμε, μείνε μακριά, οι τύποι είναι επαγγελματίες)


Θα κάνει ότι του πεις. Θα χάσει κιλά, θα τα ξαναπάρει, θα πάει να μείνει στην Κούβα κάνα χρόνο. Οτι και να σκεφτείς, ο Μπέιλ το κάνει. Ενας American Psycho γίνεται ότι Psycho θες.


Σιγά σιγά, χτίζει καριέρα, με σωστές επιλογές, άρα και αυτή θα ήταν υπέρ του. Αφήστε που μοιάζει σαν γιος του Πατσίνο.


Ηδη, προβάλλεται από πολλά ξένα site, ως το φαβορί. Στο "No Country for old men" τρόμαξε κόσμο, όπως τρομάζουν και πολλές κακές επιλογές του μετά το Οσκαρ του. Καιρός να συνέλθει...


Αφοβος και αυτός, φαντάζει ως ιδανική επιλογή. Στο "Nightcrawler" τον έλεγες και ψυχοπαθή, θα ανεβάσει την ένταση, θα κρατήσει κι ένα M16 και όλα καλά!


Αυτή κι αν θα είναι κίνηση καριέρας. Βέβαια το βλέπουμε δύσκολο, καθώς πλέον απλά παίζει ως... Ντάουνι, είτε ως Ιron Man, είτε ως Σέρλοκ. Πρέπει επιτέλους να "λερωθεί" μπας και θυμηθούμε πως είναι και ηθοποιός εκτός από διασκεδαστής.


Είναι στο σωστό ύψος, κοντός δηλαδή, σαν τον Πατσίνο. Τρελός είναι, κακούς παίζει, όλα καλά. Κλείστον τον.


Για το τέλος το καλύτερο. Αν έγινε ο μεγάλος χαμός όταν έγινε Batman, φαντάσου τι θα γίνει αν γίνει Μοντάνα... Εκνευριστικός και αντιπαθής σε μεγάλη μερίδα κοινού, θα φτιάξει ένα μοναδικό πορτραίτο ενός βαρώνου ναρκωτικών. Εξτρα μπόνους, θα φέρει και το μηχάνημα που κάνει βαριά και ασήκωτη τη φωνή του ως Batman.

 

Πρώτη δημοσίευση: 19 Aug 2016, 15:35
Ενημέρωση: 24 Aug 2016, 05:35
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos