Oscars 2016: Κόκκινα χαλιά και χάλια (η στήλη που λατρεύετε να μισείτε)

Δημοσίευση: 29 Φεβ. 2016, 10:27
Συντάκτης:

Στα φετινά Όσκαρ είδαμε τα πάντα.. Τον Λίο να σηκώνει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, τις πριγκίπισσες της Ντίσνει, την Κέιτ Γουίνσλετ να βγάζει τα σκουπίδια και το doppelganger του David Bowie από τα Lidl… Εδώ στάζουμε μέλι, αγάπη και... χολή!

 

Κέιτ Γουίνσλετ

O Λίο μπορεί να έφυγε από τη φετινή τελετή με το Όσκαρ ανά χείρας, ωστόσο η παρτενέρ του στο “Titanic” Κέιτ Γουίνσλετ, έφυγε με τη…σακούλα σκουπιδιών. Έτσι είναι η ζωή.. άλλους τους ρίχνει και άλλους τους ανεβάζει…

Αλίσια Βικάντερ  

Η Σουηδέζα ηθοποιός του 2015 για την Αμερικανική Vogue, Αλίσια Βικάντερ   μπορεί  να έφυγε με το όσκαρ  Β' Γυναικείου Ρόλου για το “The Danish Girl”, αλλά πήγε ντυμένη στην τελετή «Πεντάμορφη» από τις πριγκίπισσες της Disney και το αγαπημένο παραμύθι ‘η Πεντάμορφη και το τέρας’.

Σαρλίζ Θερόν

In red we trust! Αναμφισβήτητα, η πιο ετνυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς. Κόκκινο της φωτιάς και εγένετο χάλαζα και πυρ!

Κέιτ Μπλάνσετ

Ένα χελιδόνι μπορεί να μη φέρνει την άνοιξη, η Καιτούλα όμως είναι ικανή να τη φέρει… Φόρος τιμής στο “Λιβάδι που δακρύζεi” του αείμνηστου Αγγελόπουλου, στο Μικρό σπίτι στο λιβάδι ή στην «Άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου.

Ολίβια Γουάιλντ

Αναφορά στην Princess Leia ή σε κάποια αρχαία Ελληνίδα θεά, με λίγα παραπάνω ‘ανοίγματα’, η Ολίβια Γουάιλντ κλέβει τις εντυπώσεις.

Χάιντι Κλουμ

Και εδώ βλέπουμε μια ακόμη πριγκίπισσα της Disney, συγκεκριμένα τη Ραπουνζέλ χωρίς το μαλλί. Όχι, συγγνώμη, εδώ βλέπουμε ένα νούφαρο πεταμένο στο κόκκινο χαλί. Μια μπομπονιέρα που ξέμεινε από κάποια βάπτιση. Κάτσε, μπερδεύτηκα. Η Χάιντι Κλουμ είναι..

Τζένιφερ Τζέισον Λι

Το κορίτσι που τα έσπαγε στο “The Hateful Eight”, η σκληροπυρηνική γκόμενα που ‘καθάριζε’ όποιον έβρισκε στο διάβα της χωρίς αναστολές, ντύθηκε ανθισμένη αμυγδαλιά έβαλε κάτι ροζ, ρομαντικό, εφηβικό, γλυκούλι. Not! Προτιμούμε την πρώτη της ‘βρώμικη’ εκδοχή!

Τζάρεντ Λέτο

Ο Τζόκερ πήγε κατευθείαν στην τελετή, μετά από ελληνάδικο – ξεφτυλάδικο του L.A. Του έμεινε το γαρύφαλλο, αλλά ταίριαζε με το… κοστουμάκι και είπε να το ‘σετάρει’ στην καρωτίδα. Σαν τσόκερ, γιατί τί… Joker τι τσόκερ;

Κέρι Ουάσινγκτον

Ένα μεγάλο  παρατεταμένο χειροκρότημα στην Κέρι.. Γιατί μπορεί να αποδείξει πως το ‘αλάνθαστο’, ‘safe’, ‘chic’ b&w μπορεί να γίνει λάθος. Όλο.

Ρούνι Μάρα

Μπορεί το κέντημα να είναι υπέροχο ακόμα κι αν μοιάζει με νυφικό, μπορεί η Ρούνι με την ‘ώχρα’ να έχει πλέον το δικό της στυλιστικό ‘statement signature’,  μπορεί το δραματικό της στυλιζαρισμένο  μακιγιάζ να παραπέμπει σε Γιαπωνέζικο θέατρο (Kabuki)< όμως εγώ θα επιμείνω…. Ζητείται φωτοσοπάς να χρωματίσει  τη Ρούνι.

Σάντι Πάουελ

Ένας ακόμη David Bowie από τα Lidl… όχι, προτιμούμε τον αυθεντικό και όχι όλα τα κακέκτυπα..

Τζένιφερ Λόρενς

Μια αλάνθαστη επιλογή από την αγαπημένη Τζένιφερ που φορά το δαντελένιο Dior και το υποστηρίζει με κλάση και αρχοντιά, χωρίς να θυμίζει μοντέλο της Victoria Secret…

Λίλι Κόουλ

Από το φανταστικό κόσμο του Δρ Παρνάσους και τη Χιονάτη, μασκώτ της Sanitas. Η γυναίκα-αλουμινόχαρτο! Το λες και πρόοδο..

Και για το τέλος… σας φυλάξαμε το καλύτερο…

Ορλάντο Τζόουνς

To χιούμορ του δεν είναι… του γούστου μου, αλλά ούτε και το στυλ του.. Ο Ορλάντο Τζόουνς αποτίνει φόρο τιμής στο μεγάλο του είδωλο Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά δεν τον φτάνει με … τίποτα. Πειράζει, ε; Τι πειράζει..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos